top of page

Műtárgybefektetési konferencia harmadszor – a hazai műkereskedelem hiánypótló rendezvénye

November 07, 2019

2019. november 12-én harmadik alkalommal rendezi meg a műtárgy.com a hazai műtárgypiac hiánypótló eseményét, a Műtárgybefektetési Konferenciát. A Müpa előadótermében a műkereskedelem szereplői, gyűjtők, gyűjtés iránt érdeklődők, befektetők, a műkereskedelmi szintér szereplői cserélhetnek tapasztalatot.  Az egész napos rendezvényen a legkiválóbb szakemberekkel és legaktuálisabb témákkal találkozhatnak, előadások, kerekasztalbeszélgetések során juthatnak értékes információkhoz a résztvevők.  Ráadásul gazdagabbak lesznek egy exkluzív, friss műtárgypiaci adatokat tartalmazó kiadvánnyal is.

3. alkalommal rendezik meg a műtárgybefektetési konferenciát

November 07, 2019

A Start Plusz vendége Kollmann Szilvia a műtárgy.com alapító ügyvezetője.

Programajánló: novemberben ismét Műtárgybefektetési Konferencia

November 03, 2019

Érdekel a műgyűjtés? Kíváncsi vagy, mely magyar művészek most a legkelendőbbek a nemzetközi és hazai piacon? November 12-én egy egész napos program keretei között hallgathatsz mindezekről izgalmas kerekasztal beszélgetéseket, előadásokat a 2019-es Műtárgybefektetési Konferencián.

Műtárgybefektetési Konferencia Budapesten

October 26, 2019

A konferencia nagy hangsúlyt fektet a műtárgypiacra belépő új szereplőkre is. Az eseményt A magyar művészek aukciós piaca című kiadvány megjelenése is kíséri. A kiadvány a magyar művészek legnagyobb aukciós sikereit bemutató, 50 ezer tételt tartalmazó adatbázisát, valamint a Top20 magyar fotográfus aukciós eredményeinek rangsorát is tartalmazza.

Műtárgybefektetési Konferenciát rendeznek novemberben Budapesten

October 25, 2019

Generációváltás a műkereskedelemben, az alternatív műtárgybefektetések és a kortárs műgyűjtési stratégiák lesznek a kiemelt témák az idei Műtárgybefektetési Konferencián, amelyet november 12-én tartanak a Müpában, Budapesten.

Műtárgybefektetési Konferenciát rendeznek novemberben Budapesten

October 24, 2019

Generációváltás a műkereskedelemben, az alternatív műtárgybefektetések és a kortárs műgyűjtési stratégiák lesznek a kiemelt témák az idei Műtárgybefektetési Konferencián, amelyet november 12-én tartanak a Müpában, Budapesten.

Generációváltás a műkereskedelemben, alternatív műtárgybefektetések és kortárs műgyűjtési stratégiák - ezek a harmadik Műtárgybefektetési Konferencia kiemelt témái

October 24, 2019

2019. november 12-én a műgyűjtésé a főszerep: ekkor rendezi a műtárgy.com a harmadik Műtárgybefektetési Konferenciát, amely a hazai műtárgypiac egyedülálló és hiánypótló eseménye. A műtárgypiaci tendenciák után érdeklődők, műgyűjtők a szakma kiválóságaitól értesülhetnek a legfrissebb elemzésekről, trendekről. A konferenciát, ahogyan eddig is, a műtárgy.com legújabb, A magyar művészek aukciós piaca című kiadványának megjelenése kíséri, ahol ismét toplistákat közölnek a magyar művészek aukciós teljesítménye alapján. A kiadvány részét képezi, valódi újdonságként a Top20 magyar fotográfus aukciós eredményeinek rangsora, az itt felsorolt nevek nemzetközi szinten is jegyzettek.

A 20 legdrágább kortárs magyar képből 18 az övé

November 11, 2019

Victor Vasarely, Hantai Simon és Moholy-Nagy László a legdrágább magyar művészek, derül ki a műtárgy.com 2008-2018-as időszak aukciós eredményeit összesítő top50-es listájából. A nem élő magyar művészek rangsorában Vasarely 16,5 milliárd, Hantai 11,4 milliárd, Moholy-Nagy 6,9 milliárd forintos teljes aukciós forgalommal került az élre.

Ők a legdrágább magyar művészek

March 12, 2019

A műtárgy.com először 2017-ben adta ki A magyar aukciós piac című kiadványát, mely a nemzetközi adatbázisok, és a hazai aukciósházak adatai alapján mutatta be, hogy hogyan szerepeltek a magyar művészek az itthoni és a külföldi aukciókon. Most ismét feldolgozták az adatokat. (Forbes.hu) 

Műtárgybefektetési Konferencia másodszor!

October 24, 2018

2018. november 6-án a műtárgy.com második alkalommal rendezi meg a Műtárgybefektetési Konferenciát, a műtárgypiac egyetlen, hiánypótló konferenciáját. A Művészetek Palotájának előadótermében zajló szakmai rendezvény a hazai művészeti piac legjobb szakértőivel, legfontosabb témáival és exkluzív piackutatási eredményekkel várja azokat, akik érintettek művészeti alkotások gyűjtésében vagy a jövőben tervezik, hogy belevágnak a műtárgyvásárlásba

MIT ÉRDEMES VÁSÁROLNI? STATISZTIKÁK ÉS STRATÉGIÁK A MAI MŰTÁRGYPIACON

A kötetet Kollmann Szilvia, a műtárgy.com ügyvezetője, Sergey Glekov műtárgypiaci elemző és Martos Gábor művészeti író jegyzik. Arra vállalkoztak, hogy több mint 30 000 magyar festmény és grafika 2007 és 2017 első fele között aukción született leütési árát vessék össze. A kapcsolódó előadás során elhangzott – ahogy más fórumokon már sokszor –, hogy a hazai műtárgypiac átláthatóságát támogatná, ha vizsgálat alá lehetne vonni a nem nyilvános (galériában, művészeti vásáron stb.) értékesítésből származó árakat is.

A magyar műtárgykereskedelem toplistái

2017. november 14-én a Műtárgybefektetési Konferencián mutatták be A magyar aukciós piac című hiánypótló kiadványt, melyet a műtárgy.com, Magyarország vezető, független műtárgyhirdetési oldala adott ki. Ez a kiadvány összegzi az első olyan kutatás eredményeit, mely tudományos módszerrel, több mint 30.000 adat felhasználásával elemezi a magyar művészek műtárgypiaci teljesítményét. Az alábbiak négy toplistának az első részét mutatjuk meg, míg az összes lista teljes terjedelmében A magyar aukciós piac kiadványban olvasható.

Kik a legdrágább magyar festőművészek?

Izgalmas kérdés, hogy mennyit érhetnek a magyar művészek. Ennek megválaszolására tett kísérletet Magyarországon először a hazai vezető műtárgyhirdetési oldal, a mutargy.com A magyar aukciós piaccímű kiadványában, melyben a magyar festőművészek hazai és nemzetközi teljesítményét mérik. A hiánypótló publikációt november 14-én a MÜPA-ban, a mutargybefektetes.hu portállal közösen szervezett Műtárgybefektetési Konferencián mutatják be.  

MŰTÁRGYBEFEKTETÉSI KONFERENCIÁT RENDEZNEK A MÜPÁBAN

Műtárgybefektetési konferenciát rendeznek november 14-én a Müpában, ahova elősorban a műtárgypiaci tendenciák és új befektetési lehetőségek iránt érdeklődő közönséget várják. A rendezvényen bemutatják A magyar aukciós piac című kiadványt is.

Sorvezető új kiadvány műtárgypiaci kezdőknek

Műtárgypiaci trendekkel és műgyűjtési stratégiákkal foglalkozó konferenciát tart november 14-én a Művészetek Palotájában a Műtárgy.com műkereskedelmi hírportál. Az eseményen mutatják be a magyar művészek hazai és nemzetközi árverési piacokon mérhető teljesítményét, azaz leütési árait elemző, A magyar aukciós piac című nyomtatott kiadványt is, amely a műgyűjtéssel most ismerkedőknek hiánypótló, eligazodást segítő elemző anyag. 

Kik a legdrágább magyar művészek? - a Műtárgybefektetési Konferencián kiderül

2017. novemberében a műtárgy.com, Magyarország vezető műtárgyhirdetési oldala bemutatja a magyar képzőművészet piacának első tudományos elemzését. A magyar aukciós piac című kiadvány, amelyet november 14-én a Műtárgybefektetési Konferencián mutatnak be több mint 30 ezer árverési adatot tartalmaz, közel 700 aukciósháztól, 48 országból.

Please reload

bottom of page